maanantai 3. maaliskuuta 2014

Päivitystä

Jaa en ookkaa taas miljoonaan viikkoon kirjottanut hupsiis...Viimeksi marraskuussa :O No kuulkaa paljon on tapahtunut sen jälkeen! En ees tiiä mitä teille kertoisin. No mennäänpä asia kerrallaan!

1. Hoitsukoulu

Eli tammikuussa tosiaankin aloitin SeAMKissa terveydenhoitotyön koulutusohjelman, eli suomeksi musta tulee sairaanhoitaja ja terkkari jos joskus 4 vuoden päästä valmistun! :) Tähän asti oon tykännyt kovasti, vaikkei koulua ookkaan ollu ku vasta 2 kuukautta. Anyway, ensivaikutelma on aika mukava, ryhmä on huippu ja opettajatki aikas kivoja! Meidän ryhmässä on 21 naishenkilöä ja heti alusta asti musta on tuntunu et tuun kaikkien kanssa hyvin juttuun! Opiskelu on huomattavasti hauskempaa ku ei aiva yksin tarvi koululla nyhjöttää ja stressata ;)

Koulussa meillä on ollut jo kaikenlaista ainetta ja tehtävää niin ihmisen anatomiasta kuin viestinnästä ja hoitotyön auttamismenetelmistäkin. On myös ollut jo muutamia käytännön laboraatiotunteja, joissa ollaan mm. pedattu sänkyjä ja laitettu nenämahaletkuja. Noi käytännön tunnit on aina hauskoja ja menee nopeesti! Bonuksena käytetään hoitsuvaatteita ja on niin ammattilaisolo ettäääh ;D 

Vähän on ehtinyt ressaillakin koulun takia jo, on ollu aika paljon palautettavia tehtäviä ja tenttejäkin. Tähän asti kaikki on kuitenkin loppujen lopuksi ollu helpompaa ja kivempaa kuin mitä etukäteen pelkäsin :) Joten ehkä mä tästä selviän, kunhan pysyn jotenki perillä että mitkä kirjat oon lainannu mistäkin kirjastosta :P 

2. Oma koti kullan kallis kanssa <3

Hihiihii muutettiin Seinäjoelle ja sopiva asuntoki löyty tosi helposti kiitos mun ihanat vanhemmat :) Ollaan aika keskustassa mutta kuitenkin aika rauhallisessa paikassa! Tykkään! Asunto ei oo mikää superiso, mutta kahdelle kuitenkin ihan sopiva. 

Aluksi vähäsen jänskätti muutto, olihan kyseessä eka "oma" asunto ja muutto yhteen mun murun kanssa. Vähän ehkä pelottikin et miten käy kun nähdäänkin toisiamme 24/7 xD Ja monet muut pikkuasiat stressas, kerralla tuli niin paljon uusia juttuja! Mutta kaikki on menny tosi hyvin pikkudraamoja ja stressiä lukuunottamatta! Pikkuhiljaa ollaan sopeuduttu tänne ja toisiimme ;) Ja ainakin mun mielestä on oikeesti tosi ihanaa herätä joka aamu toisen vierestä <3 Toivotaan, että ei jatkossakaan tapeta toisiamme, vaikka toinen laittaiskin sen maitopurkin väärään kohtaan jääkaapissa ;)

3. Matkakuume

Ikuinen matkakuume! Aina se kummittelee tuolla takaraivossa :D Varsinkin kun eii oo mitään matkaa tiedossa. Ja varsinkin kun pikkusiskolla on! Kateus iskee mur xD Mutta ehkä sitä kerkiää sitten joskus myöhemmin...Innostuin aika paljon, kun koulussa puhuttiin vaihtoonlähdöstä ja esim. Afrikan vaihtoehdoista. Olis aika siistiä tehdä joku harjottelu Afrikassa! Tätäpä siis unelmoimaan! :)

Kauhee Argentiina ikäväkin vaivaa ainakin kerran päivässä! Puhun sinne aivan liian harvoin ja välillä tulee kauheita syyllisyyspuuskia...Mutta, aina silloin tällöin jutellaan ja musta tuntuu että meidän välit on edelleen hyvät vaikka harvoin yhteyttä pidetäänkin! Kyl vaan vuodessa ehtii aika hyvän ja vahvan suhteen luomaan! Toivon vaan et pian pääsisin vahvistamaan niitä suhteita ihan livenä...:) 

Nojoo, tulipas muka "pitkä" lista...Ei vissiin vaan niin paljoa ookaan tapahtunut :D Hihhihi no ehkä tässä oli tiivistys, kun en nyt oikeesti viitti ruveta kertomaan aamupuuroista ja kauppareissuista ja pyykinpesusta jne. Mutta siis aika tavallista ja ihanaa arkea tämä meidän elämä on täällä Seinäjoella nytten. Loma loppui tänään ja pitäis taas vähän jaksaa opiskella. Onneksi aika paljon vapaapäiviä mahtuu tähän keväälle :) 

Ihanaa kevättä ja tulevaa naistenpäivää kaikille <3

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla, että kaikki sujuu hyvin! :) Täällä Wisconsinin päässä alkaa aika loppumaan kesken. Paljon on ihmisiä nähty, mutta vielä on paljon näkemättä. Hui! Pian nähdään ja päästään taas lapsosia kaitsemaan Tanskun rannassa ;)

    http://dreamonmiretta.blogspot.com/

    VastaaPoista